kaart

Constructiebureau De Prouw BV

Vossegatsedijk 2a
3981 HS Bunnik

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 030 25 40 888
Website: http://de.prouw.nl

Ons bureau ligt in een natuurgebied en is voor bezoekers per auto te bereiken via de Weg naar Rhijnauwen vanuit Utrecht.

Komend over de rondweg van Utrecht (Waterlinieweg) neemt u de afslag STADION (Stadion Galgewaard - FC Utrecht). Daar volgt u de borden richting DE UITHOF-WEST en rijdt voor de ingang van het stadion langs. Bij de wegsplitsing houdt u links aan (nog steeds naar DE UITHOF-WEST). Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (Weg naar Rhijnauwen), die voor het zwembad Krommerijn en restaurant 't Oude Tolhuys langs loopt. Dan vervolgt u de smaller wordende weg langs de rivier onder het viaduct door (maximale hoogte 2,3 meter !!) en slaat 300 meter verderop onze oprijlaan rechtsaf in.

LET OP: Google Maps besluit soms dat de Vossegatsedijk een fietspad is in plaats van een openbare weg voor bestemmingsverkeer. Gebruikt u Google Maps, dan kunt u navigeren tot aan ’t Oude Tolhuys (Weg naar Rhijnauwen 13, Utrecht) en dan onder de A27 doorrijden (max. doorrijhoogte 2,3 meter !!). Na 300 meter is onze oprijlaan aan uw linker zijde.

Ons kantoor is gevestigd in de stal van de oude boerderij De Boeije.

U reist naar station Utrecht Centraal. Daar neemt u tramlijn 22 (Uithoflijn naar het Utrecht Science Park) en stapt uit bij de halte Krommerijn. De tramhalte ligt aan de Weg tot de Wetenschap. Nu is het nog 1 km lopen naar ons bureau.

Loop voor de ingang van het zwembad Krommerijn langs richting restaurant 't Oude Tolhuys. De weg wordt smaller en gaat langs de rivier onder het viaduct met de A27 door. Dan komt u in het natuurgebied Amelisweerd en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter. Rechts in het land ligt boerderij De Boeije, waarin de voormalige stal ons kantoor is gevestigd. Bij de oprijlaan staat ons adresbord van De Boeije, Vossegatsedijk 2a.

Uiteraard kunnen wij u ook komen ophalen vanaf het treinstation of de tramhalte.