Ons bureau ligt in een natuurgebied en is voor bezoekers per auto te bereiken via de Weg naar Rhijnauwen vanuit Utrecht.

Komend over de rondweg van Utrecht (Waterlinieweg) neemt u de afslag STADION (Stadion Galgewaard - FC Utrecht). Daar volgt u de borden richting DE UITHOF-WEST en rijdt voor de ingang van het stadion langs. Bij de wegsplitsing houdt u links aan (nog steeds naar DE UITHOF-WEST). Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (Weg naar Rhijnauwen), die voor het zwembad Krommerijn en restaurant 't Oude Tolhuys langs loopt. Dan vervolgt u de smaller wordende weg langs de rivier onder het viaduct door (maximale hoogte 2,3 meter !!) en slaat 300 meter verderop onze oprijlaan rechtsaf in.

** tijdelijk **, google maps heeft besloten dat de vossegatsedijk een fietspad is, echter dit een weg voor bestemmingsverkeer. Gebruikt u google maps dat kunt navigeren tot aan Restaurant het Oude Tolhuys en dan onder de snelweg doorrijden of tot aan Theehuis Rhijnauwen en dan de Rhijnauwenselaan vervolgen tot dat deze overgaat in de Vossegatsedijk. We hopen dat dit zo snel weer werkt. Mocht u waze gebruiken dat lijkt voorlopig nog wel juist te werken.

Ons kantoor is gevestigd in de stal van de oude boerderij De Boeije.