Ons bureau ligt in een natuurgebied en is voor bezoekers per auto te bereiken via de Weg naar Rhijnauwen vanuit Utrecht.

Komend over de rondweg van Utrecht (Waterlinieweg) neemt u de afslag STADION (Stadion Galgewaard - FC Utrecht). Daar volgt u de borden richting DE UITHOF-WEST en rijdt voor de ingang van het stadion langs. Bij de wegsplitsing houdt u links aan (nog steeds naar DE UITHOF-WEST). Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (Weg naar Rhijnauwen), die voor het zwembad Krommerijn en restaurant 't Oude Tolhuys langs loopt. Dan vervolgt u de smaller wordende weg langs de rivier onder het viaduct door (maximale hoogte 2,3 meter !!) en slaat 300 meter verderop onze oprijlaan rechtsaf in.

LET OP: Google Maps besluit soms dat de Vossegatsedijk een fietspad is in plaats van een openbare weg voor bestemmingsverkeer. Gebruikt u Google Maps, dan kunt u navigeren tot aan ’t Oude Tolhuys (Weg naar Rhijnauwen 13, Utrecht) en dan onder de A27 doorrijden (max. doorrijhoogte 2,3 meter !!). Na 300 meter is onze oprijlaan aan uw linker zijde.

Ons kantoor is gevestigd in de stal van de oude boerderij De Boeije.