Nieuwe directeur voor Constructiebureau De Prouw

Na 32 jaar leiding te hebben gegeven aan Constructiebureau De Prouw is voor André de Prouw de tijd rijp om het stokje door te geven aan de volgende generatie.
Per oktober 2022 is Egbert van Ede de nieuwe directeur van Constructiebureau De Prouw.

Egbert van Ede wordt met zijn opvolging de derde bestuurder van het constructieve adviesbureau.
- 66 jaar na de oprichting van het bureau door Henri de Prouw,
- 32 jaar na de vorige overname van het bureau door zijn zoon André de Prouw,
- 13 jaar nadat Egbert zijn eerste werkdag had bij het bureau.

Hoewel André nog wel werkzaam blijft binnen het bureau, is hij inmiddels al wel begonnen aan het afbouwen van zijn werkzaamheden. Wij zijn blij dat we hem de komende tijd nog mogen inzetten voor de specifieke André-projecten.

Met Egbert als nieuwe directeur ziet het bedrijf de toekomst met vertrouwen tegemoet. Want na 13 jaar ervaring te hebben opgedaan als projectleider binnen Constructiebureau de Prouw heeft hij meer dan voldoende constructieve uitdagingen op zijn pad gekregen om in uiteenlopende constructieve vraagstukken goed te kunnen adviseren. Het bouwen aan een prettige en betrouwbare onderlinge samenwerking met onze opdrachtgevers heeft voor hem daarbij een grote prioriteit.

Voor u als relatie van ons bureau verandert er niet veel. Wij blijven ons richten op de uitdagende renovatie-, restauratie- en transformatieprojecten en daarnaast halen we ook veel plezier uit de bijzondere nieuwbouwprojecten die wij jaarlijks uitvoeren. Met de aankomende omgevingswet en de alsmaar groeiende vraag naar duurzame gebouwtransformaties is het zaak dat wij als bureau adaptief en up-to-date blijven en met deze overname denken wij het beste van twee werelden te kunnen combineren. De kennis van vroeger met de inzichten en de mogelijkheden van nu.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking.